Πρόσκληση για συμμετοχή στην Εκδήλωση κατά της οπισθοδρόμησης που επιχειρείται με το Νομοσχέδιο Γαβρόγλου για την Ανώτατη Εκπαίδευση και την Έρευνα

Αθήνα, 04  ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η

«κατά της οπισθοδρόμησης που επιχειρείται με το Νομοσχέδιο Γαβρόγλου για την Ανώτατη Εκπαίδευση και την Έρευνα»

ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, 18.00

Αίθουσα Εκδηλώσεων Τράπεζας Ελλάδας (212), Είσοδος από Εδουάρδου Λω και Σταδίου, Αθήνα

[Για την είσοδο στο χώρο παρακαλούμε να έχετε μαζί σας ταυτότητα (ή διαβατήριο).]

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Θέμα: Πρόσκληση για συμμετοχή στην Εκδήλωση κατά της οπισθοδρόμησης που επιχειρείται με το Νομοσχέδιο Γαβρόγλου για την Ανώτατη Εκπαίδευση και την Έρευνα, που διοργανώνει η ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α. τη ΔΕΥΤΕΡΑ στις 10/07/2017, 18.00.

 

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Σας προσκαλούμε στην Εκδήλωση κατά της οπισθοδρόμησης που επιχειρείται με το Νομοσχέδιο Γαβρόγλου για την Ανώτατη Εκπαίδευση και την Έρευνα, που διοργανώνει η ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α (ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για ΠΑΙΔΕΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ), τη ΔΕΥΤΕΡΑ στις 10/07/2017, και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Τράπεζας Ελλάδας (Αίθουσα 212).

Βασικό στόχο της ΠΡΩΠΑΙΔΕΙΑ αποτελεί η μεταρρύθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας κατά τρόπο συνολικό, σύγχρονο και σύμφωνο με τις διεθνείς εξελίξεις. Για την προώθηση αυτού του στόχου, η ΠΡΩΠΑΙΔΕΙΑ έχει ήδη προχωρήσει και συνεχίζει να προχωρά σε ποικίλες δράσεις. Μια από αυτές είναι και η επιστημονικά τεκμηριωμένη αντίδραση σε νομοθετικές ρυθμίσεις που, αν υιοθετηθούν, θα οδηγήσουν σε αύξηση της απόστασης που χωρίζει το εκπαιδευτικό μας σύστημα, ιδιαίτερα εκείνο της ανώτατης εκπαίδευσης και της έρευνας, από το ευρωπαϊκό και το διεθνές κεκτημένο.

Σε αυτή την Εκδήλωση καθηγητές Πανεπιστημίων, πρώην πρυτάνεις, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φοιτητές, γονείς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου θα αναδείξουν την οπισθοδρομική φιλοσοφία που διέπει το νομοσχέδιο Γαβρόγλου και θα συζητήσουν τις επιπτώσεις του στη νέα γενιά και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας,

Εκ μέρους της ΠΡΩΠΑΙΔΕΙΑ

Πρόσκληση (pdf)

Πρόγραμμα (pdf)

Share