Εσπερίδα: Διασύνδεση Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων με Επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα. 23/3/2021, 17.00 – 19.00

Αθήνα 2 Μαρτίου 2021

Αγαπητή κυρία, αγαπητέ κύριε,

Η ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α. αποτελεί πρωτοβουλία επιστημόνων όλων των βαθμίδων και των μορφών της εκπαίδευσης, της εργασίας, της βιομηχανίας, των επιχειρήσεων, της αγοράς και εκπροσώπων άλλων δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας. Κοινός στόχος όλων είναι η ολοκληρωμένη σύνδεση του εκπαιδευτικού συστήματος με τις παραγωγικές, οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές ανάγκες της χώρας. 

Οι δράσεις της ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α. στοχεύουν στη μετεξέλιξη του εθνικού εκπαιδευτικού συστήματος σε ένα ελκυστικό και καινοτόμο σύστημα, το οποίο παρέχει μόρφωση και αποτελεί παράλληλα μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα.

Η Εσπερίδα της 23ης Μαρτίου 2021, ώρες  17.00 – 19.00, με θέμα “Διασύνδεση Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων με Επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα: Υφιστάμενη Κατάσταση  και Προοπτικές Ισχυροποίησης”, αποτελεί την πρώτη μιας σειράς διαδικτυακών εκδηλώσεων και άλλων δράσεων, είναι επικεντρωμένη στον αγροδιατροφικό τομέα και απευθύνεται σε 4 κοινά – στόχο: α) την κυβέρνηση και τους φορείς β) την εκπαιδευτική κοινότητα γ) την επιχειρηματική κοινότητα και δ) τη νεολαία, η οποία θα κληθεί να ακολουθήσει τα νέα δεδομένα και να αντιμετωπίσει στον επαγγελματικό προσανατολισμό της τις προκλήσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.  

Θα ακολουθήσει Πρόσκληση και το αναλυτικό Πρόγραμμα της Εκδήλωσης.

Λεπτομέρειες και το αναλυτικό Πρόγραμμα της Εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε εδώ

Για την εγγραφή σας πατήστε εδώ

Δείτε τις παρουσιάσεις της εκδήλωσης εδώ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης, στο email  prw.paideia@gmail.com 

Με εκτίμηση

 

Νικόλαος Μ. Σταυρακάκης

Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ

Συντονιστής ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α

 

Share