Επαγγέλματα του Μέλλοντος

Με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής 17 Ιουλίου 2022, μπορείτε να πάρετε μετά από ένα χρόνο ακριβώς το 2ο αφιέρωμα της ΠΡΩ.ΠΑΔΕΙ.Α. στα Επαγγέλματα του Μέλλοντος. Στο τομίδιο των 100 περίπου σελίδων μπορείτε να βρείτε πολύ χρήσιμές και ιδιαίτερα επίκαιρες πληροφορίες για τις επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται στις δεκαετίες που έρχονται σε 19 επιστημονικές περιοχές. Τα άρθρα είναι γραμμένα από εξαιρετικούς επιστήμονες ακαδημαϊκούς, ερευνητές και παραγωγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανθρώπους με τεράστιο όγκο γνώσεων και εμπειριών στα γνωστικά τους αντικείμενα!

Το έργο αυτό θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά στις νέες και τους νέους -και τις οικογένειες τους- που αυτές τις μέρες ετοιμάζονται να συμπληρώσουν τα έντυπα επιλογής για την εισαγωγή τους σε κάποια Πανεπιστημιακή Σχολή. Όμως θα αποδειχθεί εξίσου σημαντικό και για όλους αυτούς, οι οποίοι, έχοντας ολοκληρώσει μια οποιαδήποτε φάση της εκπαιδευτικής τους πορείας, προβληματίζονται για τα επόμενα βήματα επαγγελματικά ή ακαδημαϊκά.

Τον επόμενο χρόνο η προσπάθεια θα συνεχιστεί και με άλλα επιστημονικά αντικείμενα και επαγγελματικές κατευθύνσεις τόσο στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης όσο και (για πρώτη φορά) στο χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατώτερης, Μέσης και Ανωτέρας.

Δείτε ΕΔΩ το ένθετο που δημοσιεύτηκε με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Επαγγέλματα του Μέλλοντος

 

Share